Kako poceni v Istanbul

Vsako jesen ter vsako spomlad Turkish Airlines objavi akcijo po kateri so na voljo povratne letalske karte v cenovnem razponu med 90 in 149€ z vključenimi 30kg oddane prtljage.

Rezultat iskanja slik za Turkish Airlines brnik
Da, ponudba je tako dobra, da lahko od veselja zaplešemo!

To je praktično najbolj ugodna povezava med Istanbulom in Ljubljano, če vam le čas dopušča obisk Istanbula jeseni, pozimi ali spomladi. Da akcije ne bi zamudili, jim je najboljše slediti avgusta in septembra ter od januarja naprej.

V redni liniji prodaje sicer Turkish Airlines ponuja letalske karte od 220€ navzgor. Leti so organizirani dvakrat dnevno, vsak dan v tednu.

Občasno ponujajo nizke cene tudi drugi letalski prevozniki kot sta Air France in Air Serbia, vendar njihovi leti ponavadi potekajo s prestopanjem na drugih letališčih.

Možnost poceni letov je tudi iz Dunaja s turškim nizkocenovnikom Pegasus. Z njimi lahko letite celo za 50€ povratno, redni leti pa so od 100€ navzgor. Če vam torej Dunaj ni preveč oddaljen, lahko vsekakor preverito tudi to varijanto.

Na Facebook strani tega bloga bom med drugim redno delila tudi nove akcijske cene letov v Istanbul. Če bi torej želel biti obveščen o kakršnihkoli novih objavah, lahko všečkaš Facebook stran Skrivnosti bazarja. Povezavo do le te najdeš desno na glavni strani bloga. Tako ti nove akcije letalskih kart ne bodo ušle.


Tokrat objavljam prvo akcijo:


"Istanbul iz Ljubljane s prevoznikom Turkish Airlines za samo 122€(povratna)!!

Ugodno v Istanbul s prevoznikom Turkish Airline! Povratne karte so na voljo že od samo 129€ naprej! Po najnižji ceni je sicer na voljo bolj malo letov septembra in oktobra, lahko pa za le nekaj € več odpotujete v več terminih.


Kdaj: od 15.10.2018-31.3.2019







Prevoznik: Turkish Airlines
Prtljaga: vključena ročna prtljaga in 30kg oddane prtljage
Trajanje akcije: 24.9.-15.10.2018
Primeri letalskih kart*:
*Cene se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče."
Več na povezavi: Letim z Brnika 


Letalske karte lahko kupite direktno preko spletne strani prevoznika Turkish Airlines ali na spletnem platformu za iskanje vozovnic kot sta Kiwi in Skyscanner.


V čem je razlika? Če kupite letalske karte direktno preko Turkish Airlines se tako lahko izognete možnim neprijetnostim ob spremembah ali odpovedih leta, saj sklenete dogovor neposredno z letalsko družbo. Prav tako se vam splača rezervirati letalsko karto preko Turkish Airlines, če pogosto potujete in zbirate "milje", ki so nagrajene.

Po drugi strani, če ste prepričani da vam nič ne bo spremenilo načrtov pa lahko preko Kiwi-ja ali Skyscanner-ja kupite letalske karte po še malo nižji ceni kot bi jih dobili, če bi jih kupili neposredno od letalske družbe.

Komentarji